close
chevron_left close
search
EN

Deniz Portföy İstatistiksel Arbitraj Serbest Fon ( DPI )

Algoritmik makine aracılığıyla Spot ve VIOP hisse işlemleri arasındaki arbitraj imkanından yararlanılarak mevduat üzeri getiri hedeflenen sadece Nitelikli Yatırımcılar için uygun olan fonumuzdur.

Fon Almak İstiyorum
  • Getiri (Aylık)
  • Getiri (Yıllık)
  • Fon Fiyatı (Birim)
  • Risk Seviyesi help_outline
  • Yatırımcı Profili
  • Yönetim Ücreti (Yıllık)

Portföy Yapısı

Sadece Nitelikli Yatırımcı. Borsa İstanbul’da işlem gören; hisse senetlerinde, hisse senedine ait rüçhan, varant, vadeli işlem sözleşmeleri, opsiyon sözleşmeleri ve diğer türev araçlarda gün içinde gerçekleşebilecek fiyat uyuşmazlıklarını ve istatistiksel arbitraj fırsatlarını algoritma destekli sistemler ile değerlendirerek sermaye kazancı sağlamayı ve portföy değerinin artırmayı amaçlamaktadır.

Alım Satım İşlem Detay Yapısı

Fonun değerlemesi her ayın son iş günüdür. Yatırımcıların değerleme günü saat 13.30’a kadar verdikleri katılma payı alım talimatları, talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden değerleme gününü takip eden ilk iş gününde yerine getirilir. Değerleme günü saat 13.30’dan sonra iletilen talimatlar ise, ilk pay fiyatı hesaplamasından sonra verilmiş kabul edilir ve bir sonraki değerlemede bulunan pay fiyatı üzerinden bir sonraki değerleme gününü takip eden ilk iş gününde yerine getirilir.

Vergilendirme

Gerçek kişiler için %10 Stopaj; tüzel kişiler için stopaj %0, Kurumlar vergisine tabidir.

Risk Seviyesi

Fon Varlık Dağılımı

Alternate Text
İzahname keyboard_arrow_up Yatırımcı Bilgi Formu keyboard_arrow_up İzahname Değişiklikleri keyboard_arrow_up Performans Sunumları keyboard_arrow_up Portföy Dağılım Raporları keyboard_arrow_up Finansal Tablolar keyboard_arrow_up Fon Tanıtım Dokümanı keyboard_arrow_up