close
chevron_left close
search
EN

Deniz Portföy BIST 100 Dışı Şirketler Hisse Senedi (TL) Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon) ( DTL )

En az %80’i devamlı olarak BIST Tüm-100 Endeksinde (XTUMY) yer alan ortaklık paylarına ve BIST Tüm-100 Endeksini takip etmek üzere kurulan borsa yatırım fonları katılma paylarına yatırılan fonumuzdur.

Fon Almak İstiyorum
  • Getiri (Aylık)
  • Getiri (Yıllık)
  • Fon Fiyatı (Birim)
  • Risk Seviyesi help_outline
  • Yatırımcı Profili
  • Yönetim Ücreti (Yıllık)

Portföy Yapısı

Fon’un yatırım stratejisine göre, Fon toplam değerinin en az %80’i devamlı olarak BIST Tüm-100 Endeksinde (XTUMY) yer alan ortaklık paylarına ve BIST Tüm-100 Endeksini takip etmek üzere kurulan borsa yatırım fonları katılma paylarına yatırılır. BIST Tüm-100 Endeksi BIST Tüm Endeksine dahil olup, BIST 100 Endeksinde yer almayan ortaklık paylarından oluşur.

Alım Satım İşlem Detay Yapısı

İş Günleri saat 13:30’a kadar verilen alım talimatları, T akşam hesaplanan fiyat üzerinden, ertesi iş günü fon hesabına geçmektedir. (Fon hesabına geçene kadar Deniz Portföy Para Piyasası Fonu’nda nemalandırılmaktadır.) 13:30'dan sonra ise T+1 fiyattan, T+2 de gerçekleşmektedir. Satım emirleri ise saat 13:30’a kadar, T akşam hesaplanan fiyat üzerinden, T+2 iş günü vadesiz hesaba geçmektedir. 13:30'dan sonra ise, T+1 fiyattan, T+3 de gerçekleşmektedir.

Vergilendirme

Gerçek kişilerin fon katılma payı alım satım kazancı %0; tüzel kişilerin fon katılma payı alım satım kazancı %0 oranında stopaja tabidir. 13.07.23 tarihi saat 13.30’dan sonra verilen emirler KV’ye tabi olacaktır.

Risk Seviyesi

Fon Varlık Dağılımı

Alternate Text
İzahname keyboard_arrow_up Yatırımcı Bilgi Formu keyboard_arrow_up İzahname Değişiklikleri keyboard_arrow_up Performans Sunumları keyboard_arrow_up Portföy Dağılım Raporları keyboard_arrow_up Finansal Tablolar keyboard_arrow_up Fon Tanıtım Dokümanı keyboard_arrow_up