close
chevron_left close
search
EN

Deniz Portföy Onüçüncü Serbest (Döviz-Avro) Fon ( DOV )

Fonun yatırım stratejisi fon toplam değerinin en az %80’i oranında EUR cinsi varlık ve işlemlere yatırım yaparak döviz bazında getiri sağlamayı hedeflemektedir. Fon sadece nitelikli yatırımcılara sunulabilmektedir.

Fon Almak İstiyorum
  • Getiri (Aylık)
  • Getiri (Yıllık)
  • Fon Fiyatı (Birim)
  • Risk Seviyesi help_outline
  • Yatırımcı Profili
  • Yönetim Ücreti (Yıllık)

Portföy Yapısı

Fon toplam değerinin en az %80’i devamlı olarak T.C. Hazıne ve Maliye Bakanlığı tarafından EUR cinsinden ihraç edilen borçlanma araçları ve kira sertifikaları ile yerli ihraççıların EUR cinsinden ihraç edilen dış borçlanma araçları, para ve sermaye piyasası araçlarına yatırılacaktır.

Alım Satım İşlem Detay Yapısı

09:00-16.00 arasında emir verilebilmektedir. İş Günleri saat 13:30’a kadar verilen alım talimatları, T akşam hesaplanan fiyat üzerinden, ertesi iş günü fon hesabına geçmektedir. 13:30'dan sonra ise T+1 fiyattan, T+2 de gerçekleşmektedir. Fon bozum emirleri 15.11.2023’ten itibaren T+1’ de gerçekleşmeye başlamıştır.

Vergilendirme

Gerçek kişilerin fon katılma payı alım satım kazancı %10; tüzel kişilerin fon katılma payı alım satım kazancı %0 stopaj ve kurumlar vergisine tabidir.

Risk Seviyesi

Fon Varlık Dağılımı

Alternate Text
İzahname keyboard_arrow_up Yatırımcı Bilgi Formu keyboard_arrow_up İzahname Değişiklikleri keyboard_arrow_up Performans Sunumları keyboard_arrow_up Portföy Dağılım Raporları keyboard_arrow_up Finansal Tablolar keyboard_arrow_up Fon Tanıtım Dokümanı keyboard_arrow_up