close
chevron_left close
search
EN

Deniz Portföy Kar Payı Ödeyen Sekizinci Serbest (Döviz) Fon ( DK8 )

Fon, belirlenen yatırım dönemi sonunda yatırımcılara sabit getiri sağlamayı hedefleyen ve yalnızca nitelikli yatırımcılara sunulan kapalı uçlu fonumuzdur.

Fon Almak İstiyorum
  • Getiri (Aylık)
  • Getiri (Yıllık)
  • Fon Fiyatı (Birim)
  • Risk Seviyesi help_outline
  • Yatırımcı Profili
  • Yönetim Ücreti (Yıllık)

Portföy Yapısı

USD portföyü için, benzer vadelerdeki (ortalama 17 ay) Eurobond getirilerine paralel getiri hedefleyen ve her ay kupon alarak nakit akışı yaratmak isteyen yatırımcılar için sunulabilir. Fon, sadece NİTELİKLİ yatırımcılara satılabilir. Fon, yatırım yaptığı TC Hazine ve Türkiye’nin büyük ölçekli kamu ve özel bankalarının ortalama 17 ay vadeli Eurobondlarından elde edeceği  kupon bedellerini dikkate alarak, yatırımcılara ayda 1 ödeme yapmayı ve bu şekilde yatırımcılar için belli bir nakit akışı sağlamayı hedefler. Kapalı uçlu, Her ay kupon ödemeli, 17 ay vadeli Eurobondlara yatırım yapılacaktır. Talep dönemi 06/06/2023-26/06/2023). Vade 04/12/2024.

Alım Satım İşlem Detay Yapısı

Gerçek kişilerin fon katılma payı alım satım kazancı %10; tüzel kişilerin fon katılma payı alım satım kazancından stopaj kesilmemekte olup, gelirleri kurumlar vergisine tabidir. Fon haftalık fiyat açıklayacak olup, güncel fiyat Çarşamba günleri paylaşılacaktır. Cuma 15:30’a kadar verilen erken çıkış talimatları, takip eden ilk Çarşamba günü, açıklanacak yeni fiyat üzerinden gerçekleştirilir. Fonun kupon ödemeleri tahakkuk tarihlerinin iş günü olmaması veya Takasbank nezdinde blokeden çıkmaması durumlarında takip eden ilk iş günü içerisinde yatırımcılara ödenir. Yatırım yapılan eurobondlar (TC Hazine ve banka eurobondları) kupon ödemesini gerçekleştiremez ise, fon kupon ödemesi yapmaz.

Vergilendirme

Kupon ödemeleri %10 stopaja tabiidir. Sonrasında beyan gerektirmez. Tüzel kişilerden stopaj kesilmez, tüzel kişi getirileri Kurumlar Vergisine tabidir.

Risk Seviyesi

Fon Varlık Dağılımı

Alternate Text
İzahname keyboard_arrow_up Yatırımcı Bilgi Formu keyboard_arrow_up İzahname Değişiklikleri keyboard_arrow_up Performans Sunumları keyboard_arrow_up Portföy Dağılım Raporları keyboard_arrow_up Finansal Tablolar keyboard_arrow_up Fon Tanıtım Dokümanı keyboard_arrow_up