close
chevron_left close
search
EN

Deniz Portföy Yönetimi A.Ş.– Birinci Katılım Gayrimenkul Yatırım Fonu ( DKG )

Gayrimenkul yatırım fonu, nitelikli yatırımcılardan katılma payları karşılığında toplanan paralarla, pay sahipleri hesabına inançlı mülkiyet esaslarına göre SPK tarafından belirlenmiş varlık ve işlemlerden oluşan portföyü işletmek amacıyla süreli veya süresiz olarak kurulan ve tüzel kişiliği bulunmayan malvarlığıdır.

Fon Almak İstiyorum
  • Getiri (Aylık)
  • Getiri (Yıllık)
  • Fon Fiyatı (Birim)
  • Risk Seviyesi help_outline
  • Yatırımcı Profili
  • Yönetim Ücreti (Yıllık)

Portföy Yapısı

Fon bu amaç dâhilinde Tebliğ’de izin verilen icazet belgesine bağlanmış gayrimenkullere, gayrimenkule dayalı haklara ve Tebliğ’in 18. maddesinin üçüncü fıkrasında belirtilen gayrimenkul projeleri kapsamındaki bağımsız bölümlere de yatırım yapabilir, kullanım yöntemi katılım esasları ile uyumlu ve Tebliğ’de belirlenen nitelikleri haiz her türlü gayrimenkulü satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, satın almayı veya satmayı vaat edebilir. Fon günlük olarak referans değer açıklamaktadır. Gayrimenkul yatırımlarının güncel değerlerinin tespiti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yetkilendirilen gayrimenkul değerleme firmaları tarafından yapılmaktadır. Fonun denetim raporları denetim ve danışmanlık firmalarınca hazırlanmakta ve yayımlanmaktadır. Fon Kuruluş (Tescil) Tarihi: 30/09/2023. *Fon sadece nitelikli yatırımcılara sunulabilmektedir.

Alım Satım İşlem Detay Yapısı

Fon süresiz olarak kurulmuştur. Fon toplam değerinin %2’si yıllık yönetim ücreti olarak fon portföyünden karşılanmaktadır. Asgari katılma payı alım tutarı ilk alım için 50.000 TL’dir. Ancak sonraki katılma payı alımlarında asgari bir limit uygulanmayacaktır. Fona ilişkin diğer bilgilere KAP’tan (www.kap.org.tr) ulaşılabilmesi mümkündür. Her gün bilgi amaçlı açıklanan referans fiyat olup, söz konusu fiyat üzerinden fona ilişkin alım satım işlemi gerçekleştirilmeyecektir. *Alım ve satım detaylarına ilişkin bilgi ihraç belgesi'nden ulaşabilirsiniz. *Detaylı bilgi almak için info@denizportfoy.com mail adresine mail atabilirsiniz.

Vergilendirme

30 Nisan 2024 tarihine kadar fon payı alındığında %0 stopaj, 2 yıl süreyle fon payını elinde tuttuktan sonra %0 stopaj, Gelir vergisi beyannamesine tabi değildir. Bununla birlikte, vergi rejiminde olası güncel değişiklikler GİB (www.gib.gov.tr) üzerinden takip edilebilir.

Risk Seviyesi

Fon Varlık Dağılımı

Alternate Text
İzahname/İhraç Belgesi keyboard_arrow_up İç Tüzük keyboard_arrow_up Yatırımcı Bilgi Formu keyboard_arrow_up İzahname Değişiklikleri/İhraç Belgesi Değişiklikleri keyboard_arrow_up Performans Sunumları keyboard_arrow_up Portföy Dağılım Raporları keyboard_arrow_up Finansal Tablolar keyboard_arrow_up Fon Tanıtım Dokümanı keyboard_arrow_up