close
chevron_left close
search
EN

Deniz Portföy Emtia Serbest Fon ( DFD )

Petrolden doğalgaza, mısırdan pamuğa ve altından gümüşe kadar değerli birçok emtia ürününe yatırım yapmak isteyenler için uygun olan fonumuzdur.

Fon Almak İstiyorum
  • Getiri (Aylık)
  • Getiri (Yıllık)
  • Fon Fiyatı (Birim)
  • Risk Seviyesi help_outline
  • Yatırımcı Profili
  • Yönetim Ücreti (Yıllık)

Portföy Yapısı

Fon toplam değerinin devamlı olarak asgari %80’i altın, gümüş, diğer kıymetli madenler ile bunlara dayalı para ve sermaye piyasası araçları, altın, gümüş, diğer kıymetli madenler ve emtiaları takip etmek üzere kurulan borsa yatırım fonları ve bu temaya uygun yatırım fonları katılma payları ile emtia endeks/kompozisyonlarına dayalı ETC (Exchange Traded Commodities) ve ETN’lerden (Exchange Traded Notes) oluşacaktır.

Alım Satım İşlem Detay Yapısı

09:00-16.00 arasında emir verilebilmektedir. İş Günleri saat 13.30’a kadar verilen alım talimatları, T akşam hesaplanan fiyat üzerinden, ertesi iş günü fon hesabına geçmektedir. 13:30dan sonra ise T+1 fiyattan, T+2de gerçekleşmektedir. Fon hesabına geçene kadar Deniz Portföy Para Piyasası Fonu’nda (DLY) nemalandırılmaktadır. Satım emirleri ise saat 13:30’a kadar, T akşam hesaplanan fiyat üzerinden, T+3 iş günü vadesiz hesaba geçmektedir. 13:30dan sonra ise, T+1 fiyattan, T+4de gerçekleşmektedir.

Vergilendirme

Gerçek kişilerin fon katılma payı alım satım kazancı %10; tüzel kişilerin fon katılma payı alım satım kazancı %0 stopaj ve kurumlar vergisine tabidir.

Risk Seviyesi

Fon Varlık Dağılımı

Alternate Text
İzahname keyboard_arrow_up Yatırımcı Bilgi Formu keyboard_arrow_up İzahname Değişiklikleri keyboard_arrow_up Performans Sunumları keyboard_arrow_up Portföy Dağılım Raporları keyboard_arrow_up Finansal Tablolar keyboard_arrow_up Fon Tanıtım Dokümanı keyboard_arrow_up