close
chevron_left close
search
EN

Deniz Portföy Elektrikli ve Otonom Araç Teknolojileri Değişken Fon ( DYN )

Elektrikli araç üretimi ve otonom sürüş teknolojileri sektörlerine yatırım yapmak isteyenler için uygun olan fonumuzdur.

Fon Almak İstiyorum
  • Getiri (Aylık)
  • Getiri (Yıllık)
  • Fon Fiyatı (Birim)
  • Risk Seviyesi help_outline
  • Yatırımcı Profili
  • Yönetim Ücreti (Yıllık)

Portföy Yapısı

Fon toplam değerinin asgari %80'i devamlı olarak söz konusu şirketlerin ortaklık paylarına, borçlanma araçlarına, kira sertifikalarına, Amerikan Depo Sertifikalarına(ADR), Global Depo Sertifikalarına(GDR), ve bu şirketlerden oluşan bir portföye yatırım yapan ve/veya bu şirketlerden oluşan endeksleri takip etmek üzere kurulan ve/veya fonun yatırım temasına uygun yerli ve yabancı yatırım fonu katılma payları ile borsa yatırım fonu katılma paylarına yatırılacaktır.

Alım Satım İşlem Detay Yapısı

09:00-16.00 arasında emir verilebilmektedir. İş Günleri saat 13.30’a kadar verilen alım talimatları, T akşam hesaplanan fiyat üzerinden, ertesi iş günü fon hesabına geçmektedir. 13:30'dan sonra ise T+1 fiyattan, T+2 de gerçekleşmektedir. (Fon hesabına geçene kadar Deniz Portföy Para Piyasası Fonu’nda (DLY) nemalandırılmaktadır.) Satım emirleri ise saat 13:30’a kadar, T akşam hesaplanan fiyat üzerinden, T+3 iş günü vadesiz hesaba geçmektedir. 13:30'dan sonra ise, T+1 fiyattan, T+4 de gerçekleşmektedir. Deniz Portföy fonlarını, tüm Denizbank şubeleri, DenizBank. İnternet bankacılığı, Telefon Bankacılığı ve MobilDeniz uygulaması ile dilediginiz yerden alabilirsiniz Ayrıca, tüm banka hesaplarınızdan TEFAS platformu aracılığıyla da yatırım fonlarımıza ulaşabilirsiniz.

Vergilendirme

Gerçek kişilerin fon katılma payı alım satım kazancı %10; tüzel kişilerin fon katılma payı alım satım kazancı %0 stopaj ve kurumlar vergisine tabidir.

Risk Seviyesi

Fon Varlık Dağılımı

Alternate Text
İzahname keyboard_arrow_up Yatırımcı Bilgi Formu keyboard_arrow_up İzahname Değişiklikleri keyboard_arrow_up Performans Sunumları keyboard_arrow_up Portföy Dağılım Raporları keyboard_arrow_up Finansal Tablolar keyboard_arrow_up Fon Tanıtım Dokümanı keyboard_arrow_up