close
chevron_left close
search
EN

Deniz Portföy Onikinci Serbest (Döviz) Fon ( DAS )

Günlük giriş/çıkış yapılabilen, repo yatırımı yapan USD cinsi fonumuzdur. Yalnızca nitelikli yatırımcılara sunulmaktadır.

Fon Almak İstiyorum
  • Getiri (Aylık)
  • Getiri (Yıllık)
  • Fon Fiyatı (Birim)
  • Risk Seviyesi help_outline
  • Yatırımcı Profili
  • Yönetim Ücreti (Yıllık)

Portföy Yapısı

Fon serbest şemsiye fon yapısı itibarıyla sadece Nitelikli Yatırımcılara sunulmakta olup, yatırım stratejisi; Fon toplam değerinin en az %80’i devamlı olarak TC Hazine, Türkiye’de yerleşik kamu ve özel bankalar, Türkiye’de yerleşik şirketler tarafından döviz cinsinden ihraç edilen kısa vadeli dış borçlanma araçları(eurobondlar) ve kira sertifikaları ile yerli ihraççıların döviz cinsi para ve sermaye piyasası araçlarına yatırılacaktır. Fon toplam değerinin en fazla %20’si TL cinsinden para ve sermaye piyasası araçları ve/veya yabancı para ve sermaye piyasası araçlarına yatırılabilir.

Alım Satım İşlem Detay Yapısı

09:00-16.00 arasında emir verilebilmektedir. İş Günleri saat 13:30’a kadar verilen alım talimatları, T akşam hesaplanan fiyat üzerinden, ertesi iş günü fon hesabına geçmektedir. 13:30dan sonra ise T+1 fiyattan, T+2de gerçekleşmektedir. Satım emirleri ise saat 13:30’a kadar, T akşam hesaplanan fiyat üzerinden, T+1 iş günü vadesiz hesaba geçmektedir. 13:30dan sonra ise, T+1 fiyattan, T+2de gerçekleşmektedir.

Vergilendirme

Gerçek kişilerin fon katılma payı alım satım kazancı %10; tüzel kişilerin fon katılma payı alım satım kazancı %0 stopaj ve kurumlar vergisine tabidir.

Risk Seviyesi

Fon Varlık Dağılımı

Alternate Text
İzahname keyboard_arrow_up Yatırımcı Bilgi Formu keyboard_arrow_up İzahname Değişiklikleri keyboard_arrow_up Performans Sunumları keyboard_arrow_up Portföy Dağılım Raporları keyboard_arrow_up Finansal Tablolar keyboard_arrow_up Fon Tanıtım Dokümanı keyboard_arrow_up